Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

22. 9. 2017 13:51

Třináctá bilanční schůzka: Premiér Sobotka se v pondělí 25. září setká s ministrem školství Štechem

Předseda vlády Bohuslav Sobotka pokračuje v setkáních se členy vlády, se kterými vyhodnocuje odvedenou práci resortů i splněné úkoly kabinetu v rámci programového prohlášení vlády za uplynulé čtyři roky. V pondělí 25. září 2017 bude o práci resortu školství jednat s ministrem Stanislavem Štechem. Setkají se společně v 15 hodin na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy.

Od poloviny července 2017 se premiér Bohuslav Sobotka setkal na bilančních schůzkách s ministrem zemědělství Marianem Jurečkou, kultury Danielem Hermanem, ministrem pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu Janem Chvojkou, ministryní pro místní rozvoj Karlou Šlechtovou, ministrem obrany Martinem Stropnickým, zahraničních věcí Lubomírem Zaorálkem, průmyslu a obchodu Jiřím Havlíčkem, financí Ivanem Pilným, vnitra Milanem Chovancem, spravedlnosti Robertem Pelikánem, dopravy Danem Ťokem a zdravotnictví Miloslavem Ludvíkem.

Během setkání předseda vlády Bohuslav Sobotka hodnotí se členy vlády splněné programové priority resortů a doporučení pro příští kabinet. Výsledky dosavadních bilančních schůzek naleznete na: /cz/bilancni-schuzky-premiera-bohuslava-sobotky-158558/.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie