Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

27. 10. 2016 14:45

Premiér Sobotka poděkoval českým sportovcům za reprezentaci ČR na Letních paralympijských hrách v Riu

Premiér Sobotka se 27. října 2016 setkal ve Strakově akademii s našimi sportovci z letošních Letních paralympijských her.
Premiér Sobotka se 27. října 2016 setkal ve Strakově akademii s našimi sportovci z letošních Letních paralympijských her.
Předseda vlády Bohuslav Sobotka se ve čtvrtek, 27. října 2016 setkal ve Strakově akademii s našimi sportovci z letošních Letních paralympijských her v brazilském Rio de Janeiru a se zástupci Českého paralympijského výboru. Osobně jim poděkoval za jejich sportovní výkony a reprezentaci České republiky.

„Je obdivuhodné, jaké neskutečné sportovní výkony čeští sportovci na letošních Letních paralympijských hrách v Riu podali. Sedm medailí, z toho jedna zlatá, dvě stříbrné a čtyři bronzové, je pro Českou republiku skvělý úspěch. Za to patří všem sportovcům obrovské uznání a poděkování,“ uvedl premiér Bohuslav Sobotka.

Vláda pro rok 2017 zvýší alokace pro handicapované sportovce na 75 milionů, což je o 12 milionů více než pro tento rok. Sportovcům se tak zlepší podmínky pro přípravu na další Letní paralympijské hry v roce 2020 v Tokiu.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie

Fotogalerie [F] fotogalerie