Úřad vlády nově přechází na doménu vlada.gov.cz. Více informací

Aktuálně

5. 3. 2015 21:13

Dnes bylo vyhlášeno výběrové řízení na státního tajemníka Úřadu vlády ČR

Náměstek ministra vnitra pro státní službu vyhlásil 5. března 2015 výběrová řízení na služební místa státních tajemníků v jednotlivých ministerstvech a Úřadu vlády. Kabinet Bohuslava Sobotky tak pokračuje v úspěšné implementaci služebního zákona, čímž plní další vládní prioritu, kterou odstraní dluh polistopadové politiky a zabezpečí čerpání z fondů Evropské unie.

Dnes bylo vyhlášeno výběrové řízení na státního tajemníka Úřadu vlády ČRVýběrová řízení na státní tajemníky vyhlašuje nedávno jmenovaný náměstek ministra vnitra pro státní službu Josef Postránecký. Státní tajemníci jednotlivých úřadů budou po dobu pěti let působit jako nejvyšší úředníci na všech ministerstvech a na Úřadu vlády a zaručí oddělenost úřednických a politických funkcí.

Zavádění služebního zákona tak probíhá zdárně a vše nasvědčuje tomu, že se podaří včas uskutečnit přechod celé veřejné správy do nové profesionalizované státní služby, která poskytne lepší servis občanům i firmám. Kabinet Bohuslava Sobotky také úspěšně završil vyjednávání s Evropskou komisí, která přijala vládní závazky k dokončení úprav služebního zákona.

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo státního tajemníka v Úřadu vlády České republiky

Další vyhlášená výběrová řízení na služební místa státních tajemníků naleznete na stránkách Ministerstva vnitra.

vytisknout   e-mailem   Facebook   síť X

Fotogalerie [F] fotogalerie